Hos Bolig-syn beskæftiger vi os blandt andet med hus energimærker. Vi har den rette faglige viden til at vurdere din bolig og tildele den et energimærke. Når vi tildeler din bolig et energimærke, kræver det en grundig vurdering af boligen, og vi tager os alt den tid, der skal til for at komme op med en retvisende energimærkning. Vi tilbyder energimærkning i Nordjylland og Midtjylland, og vi hjælper dagligt kunder med at vurdere deres boliger.

Hvorfor skal der energimærker på huse?

 

Energiklasser er ikke længere forbeholdt hårde hvidevarer, som det var tilfældet før i tiden. I dag bliver også boliger tildelt et energimærke. Står du over for at skulle sælge et hus eller udleje en lejlighed, er det lovpligtigt, at du sørger for, at din bolig bliver tildelt et energimærke. Energimærkningen giver et praj om, hvor klimavenlig din bolig er, og om det er forbundet med mange omkostninger at bo i boligen.

Det er klart, at des ældre din bolig er, des højere er sandsynligheden for, at boligen vil blive tildelt et lavere energimærke. Har du et ønske om at opnå en højere energiklasse, har du mulighed for at få foretaget en energirenovering. Vi udfører ikke selve energirenoveringen, men vi kan give dig et økonomisk skøn på, hvad det vil koste dig. En energirenovering kan indebære alt fra at få efterisoleret din bolig til at få installeret nye vinduer eller døre.

Hvad indebærer energimærkning af boliger?

 

Vil du gerne have os ud for at vurdere din bolig i forhold til energimærkning, vil vi foretage en grundig gennemgang af dit hus. Vi vil blandt andet se nærmere på boligens isolering, vinduernes stand og de varmeinstallationer, som er integreret i boligen. Alt sammen for at komme med en vurdering af husets energiforbrug, der placerer din lejlighed eller dit hus et sted på energimærkeskalaen.

 

Ønsker du det, kommer vi også gerne med løsningsforslag, der kan forbedre din boligs energiklasse. Der er ingen tvivl om, at din bolig vil være mere populær hos en eventuel køber eller lejer, hvis du kan bevæge dig op af energimærkeskalaen og opnå et bedre energimærke.

Hvad koster et energimærke?

 

Du er velkommen til at kontakte os, så vi kan komme op med et tilbud på energimærkning af din bolig. Det er naturligvis ganske uforpligtende at få et tilbud fra os. Du kan få fat i os ved at ringe på telefon +45 40 41 42 25 eller ved at sende en mail til claus@bolig-syn.dk.

Få et uforpligtende tilbud