Om os

Bag virksomheden Bolig-syn står Claus Byskov. Claus er en erfaren herre, der har været inden for byggebranchen i mere end 25 år.

Know-how og praktisk erfaring

Manden bag Bolig-syn har ikke alene mange års hands-on erfaring med store som små byggeprojekter, men Claus har også haft byggerådgivning inde på kroppen i mere end 10 år – både i form af sit virke som projektleder og byggeleder på større skole- og boligprojekter, men også som selvstændig tømrermester, hvor rådgivning af private kunder i forhold til deres bolig har fyldt meget på opgavelisten.

Du kan være sikker på, at du hos os får kompetent rådgivning, der bunder i teoretisk og praktisk erfaring.

Vi har erfaring med alle former for byggeri. Det være sig alt fra tømreropgaver for private kunder til projektledelse i forbindelse med skoleprojekter og opførelse af større boligkomplekser.

Uanset om du skal ud at købe nyt hus, gerne vil i gang med et større eller mindre byggeprojekt, har brug for at få en pris på udarbejdelse af tilstandsrapport eller gerne vil have hjælp til energimærkning af en eller flere boliger, er der professionel hjælp at hente hos os.

En aftale er en aftale

Oprigtighed og gensidig tillid er værdier, som vi vægter højt i vores virksomhed. Hos os kan du regne med, at en aftale er en aftale, og at du kan regne med os. Det er vigtigt for os at være en solid og professionel samarbejdspartner, som du som kunde kan regne med, og derfor gør vi en dyd ud af at overholde samtlige af vores aftaler.

Kontakt os for mere information

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du gerne vil vide mere om vores virksomhed eller om de ydelser, som vi kan tilbyde dig. Du kan fange os på telefon +45 4041 4225 eller ved at sende en mail til claus@bolig-syn.dk.