Byggerådgivning

Har du brug for sparring fra en professionel byggerådgiver til dit nye boligprojekt? Eller vil du gerne have foretaget byggetilsyn gennem byggefasen for at sikre, at alt forløber, som det skal?

Træk på vores viden og kompetencer

Hos Bolig-syn tilbyder vi byggerådgivning og byggetilsyn i Nordjylland og Midtjylland. Du kan både trække på vores viden og kompetencer, inden du giver dig i kast med dit byggeri, og du kan også bruge os til at få minimeret risikoen for fejl i byggeriet ved at lade os udføre byggegennemgang undervejs i processen. Med vores hjælp kan du få bygget din drømmebolig og få indfriet alle dine boligdrømme.

Prisen for rådgivning på familiehuse op til 200 m² er 2.500 kr.

Hvad kan vi tilbyde dig?
  • Rådgivning i forhold til dit byggeri
  • Byggetilsyn, hvor vi fører kontrol undervejs i dit byggeprojekt

Professionelt indspark til dit nybyggeri

Hos Bolig-syn er vi ikke arkitekter. Vi tegner altså ikke dit hus, og vi kommer heller ikke med en masse skæve vinkler i forhold til din boligindretning. Det, som vi kan byde ind med, er vores årelange erfaring med nybyggeri og boligprojekter. Det gælder både, når du har brug for professionel sparring i forhold til valg af materialer, eller hvis du har brug for input til indretningen af dit hus og står tilbage med spørgsmål som:

  • Hvor store værelser skal vi gå efter?
  • Hvor giver det bedst mening at placere brusebadet på badeværelset?
  • Hvordan kan vi få lavet det walk-in closet, som kvinden i huset altid har drømt om?

Få minimeret fejl med byggekontrol

Når du står over for et større byggeprojekt, som det eksempelvis er at få bygget et nyt hus fra bunden, kan det give rigtig god mening at hyre en byggerådgiver til løbende at tjekke op på, at alt forløber, som det skal, undervejs i byggeprocessen. Der kan nemt ske fejl under et byggeri, og hyrer du os til at føre byggeteknisk gennemgang, reducerer du risikoen markant.

Vi har selv stået for mange byggerier gennem årene, og derfor har vi sans for selv den mindste detalje, når det kommer til byggeprojekter. Med vores hjælp kommer du sikkert igennem byggefasen og ender ud med et resultat, som du kan være glad for og nyde mange år frem i tiden.

Skal vi hjælpe dig med byggetilsyn eller byggerådgivning?

Hvad enten du gerne vil have en pris på byggetilsyn eller en anden af vores ydelser, eller du bare er nysgerrig efter at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, er du altid velkommen til at tage kontakt til os. Du kan ringe til os på telefon +45 4041 4225, og du har også mulighed for at sende en mail afsted til os på claus@bolig-syn.dk.

Jeg/vi bestræber os på at svare indenfor 1-2 dage.