Køberrådgivning

Står du over for at skulle købe en ny bolig? Med vores køberrådgivning kommer du trygt og sikkert gennem dit boligkøb – uden ubehagelige overraskelser.

Få ro i maven med køberrådgivning

Hos Bolig-syn tilbyder vi køberrådgivning i alle dele af Nordjylland og Midtjylland. Køberrådgivning kan både bestå i, at vi sammen gennemgår huset, som du er ved at købe, i forhold til den tilstandsrapport, der er blevet udfærdiget. Det kan også være, at du har en række ønsker til forbedringer, som du gerne vil have hjælp til at finde en løsning på. Med vores køberrådgivning kan du føle dig mere sikker på det hus, du er ved at købe, og få mere ro i maven.

Prisen for rådgivning på familiehuse op til 200 m² er 2.500 kr.

Hvad kan vi hjælpe med?
  • Byggeteknisk køberrådgivning
  • Husgennemgang i forbindelse med tilstandsrapport
Claus - Byggesagkyndig i Nordjylland

Køb en ny bolig uden at få ubehagelige overraskelser med i købet

Når du skal købe en ny bolig, er det vigtigt, at du altid tænker dig grundigt om. Har du ikke allerede overvejet køberrådgivning, kan det være en god ide at genoverveje det. Især hvis du gerne vil være helt sikker på, at det hus, som du køber, er i en så god stand, som du forventer, idet din underskrift bliver sat på skødet.

Med professionel køberrådgivning er der gode chancer for, at du ikke kommer i den situation, hvor du umiddelbart efter dit huskøb pludselig skal til at sætte dig ind i dine rettigheder ved fund af skimmelsvamp eller andre ubehagelige mangler ved din nye bolig. Køberrådgivning er din sikkerhed for, at den bolig, som du står over for at købe, lever op til den tilstandsrapport, som er blevet udfærdiget, og at der ikke er andre væsentlige mangler, som ikke er kommet med deri.

Se nye muligheder i din bolig med køberrådgivning

Køberrådgivning handler ikke alene om at lede efter fejl eller mangler ved en bolig. Det handler også i høj grad om at se på huset med professionelle øjne, der er vant til at bygge, og som er vant til at tænke i muligheder.

Vil du for eksempel gerne have et mere åbent køkken eller et ekstra værelse til overnattende gæster, kan vi som byggesagkyndige hjælpe dig med at udtænke, hvordan du kan få dine ønsker opfyldt på en byggeteknisk smart måde. Vi kan ovenikøbet også give dig et skøn på, hvad det vil koste at få dine ønsker til at gå i opfyldelse, selvom det ikke er os, der kommer til at stå for byggeprojektet.

Hvad koster byggeteknisk køberrådgivning?

Vi hører altid gerne fra dig, hvis du gerne vil have os til at hjælpe dig med køberrådgivning i forbindelse med et boligkøb. Vi står altid klar til at hjælpe, og du kan fange os på telefon eller mail. Vores telefonnummer er +45 4041 4225, og vores mail er claus@bolig-syn.dk.

Jeg/vi bestræber os på at svare indenfor 1-2 dage.