Grundig og omfattende vedligeholdelsesplan

 

Hos Bolig-syn kan du få udformet en vedligeholdelsesplan. Hyrer du os til opgaven, vil vi trække på vores mange års erfaring med byggeri og drift samt slavisk gennemgå de bygninger, der er tale om. I den vedligeholdelsesplan, som vi laver til dig, vil vi angive alle de former for vedligehold, som vi vil anbefale, at du får foretaget løbende. Det drejer sig om alt fra rensning af tagrender, til hvor ofte du bør gennemgå taget på dine bygninger. Vi har adresse nær Aalborg, og vi hjælper kunder i hele Nordjylland og Midtjylland med at udarbejde vedligeholdelsesplaner.

Hvad er fordelene ved en vedligeholdelsesplan?

 

Fordelene ved en vedligeholdelsesplan er, at du får sat de mange forskellige vedligeholdelsesopgaver i system. Når der er sat en dato for, hvornår taget skal gennemgås, eller tagrenderne skal renses, er det nemmere at få tingene gjort til tiden – og du risikerer ikke at glemme det på grund af travlhed.

En mindre ting, som eksempelvis at gennemgå taget for skader forårsaget af vind og vejr, kan få katastrofale følger, hvis ikke du får det gjort. Selv en mindre skade på taget kan medføre andre mere alvorlige skader, som æder en meget større del af dit budget. Med en vedligeholdelsesplan bliver det nemmere for dig at holde dit vedligeholdelsesbudget nede, da de forskellige opgaver bliver sat i system, så du får dem udført tids nok.

Hvem er en vedligeholdelsesplan relevant for?

 

I princippet vil det være gavnligt for alle boligejere at have en vedligeholdelsesplan at rette sig efter. Så vil der ikke være slinger i valsen, når det kommer til at få vedligeholdt boligen, og den kan holde sig i god stand mange år frem i tiden. Det er dog typisk ejere af større bygninger, boligforeninger, skoler eller ejendomskarréer, der henvender sig til os for at få udformet en vedligeholdelsesplan.

 

Her er der ofte tale om et stort antal af større bygninger, og her kan det være mere uoverskueligt at danne sig et overblik over, hvad der skal laves af vedligeholdelsesopgaver, og hvornår de skal laves. Når vi udformer en vedligeholdelsesplan til dig, vil vi angive med dato, hvornår vi anbefaler, at du får de forskellige opgaver udført.

Vil du gerne have et tilbud på en vedligeholdelsesplan?

 

Vi hører altid gerne fra dig, hvis du har spørgsmål til, hvad vi kan tilbyde dig, eller hvis du gerne vil bestille et tilbud på en vedligeholdelsesplan. Du kan ringe til os på telefon +45 40 41 42 25, og du har også mulighed for at skrive til os på claus@bolig-syn.dk.

Få et uforpligtende tilbud